Het afscheid van Peter Bergman en Franny van Namen.

Hoewel het al even geleden is, wil ik nog even verslag hiervan doen.

Na de Kopjesloop in Delft heb ik namens het nieuwe runnersbestuur informeel afscheid genomen van Peter Bergman. Peter had aangegeven dat hij niet zat te wachten op een formeel afscheid met een praatje, foto’s e.d. Gewoon een hand en ‘dankjewel’ was voor hem voldoende. Er zijn dan helaas ook geen foto’s gemaakt. Overigens was ik ook als enig (nieuw) bestuurslid aanwezig.

Juri heeft ook meteen de gelegenheid aangepakt om op deze dag formeel zijn functie als voorzitter neer te leggen. Hij heeft me toen ook de voorzittershamer overhandigd. Een symbolische overdracht van het oude naar het nieuwe bestuur.

Franny was formeel geen bestuurslid maar heeft wel jarenlang de ledenadministratie, website en het uitdelen van de startnummers voor haar rekening heeft genomen.

Ik heb dan ook namens de NNPV Runners Peter én Franny bedankt voor hun jarenlange inzet. En een dinerbon van één van hun favoriete restaurants overhandigd inclusief een bos bloemen. En uiteraard ook Juri bedankt en een dinerbon en een bos bloemen overhandigd.

Overigens heb ik nog wel een snelle foto (hoewel niet al te duidelijk) van de bloemen en bonnen gemaakt.

Rob Poliste (secretaris)

bloemen afscheid Peter Franny

technische realisatie: Advinder